Vrij van Hooikoorts

Hooikoorts beu?

Verlos jezelf met deze allergeeniale oplossing!

Ontdek het geheim voor een allergievrij leven!


100+

Cliënten allergie vrij

10+  jaar 

Studie & Research

95% 

Succes rate!

Voel jij je gevangen door die seizoensgebonden plaag?

Claim je vrijheid terug en herprogrammeer je onbewuste brein!

Hooikoorts, een seizoensgebonden plaag die je plezier bederft en je dagen gevuld maakt met niezen, jeukende ogen en benauwdheid. Maar wat als ik je vertel dat er een oplossing is om deze allergie te verslaan en volop te genieten van elk seizoen?

Medicijn vrij

Deze methode maakt alleen gebruik van jouw onbewuste briljante brein. Zonder medicijnen! Lekker toch?

Gemakkelijk 

Deze methode is super easy en compleet veilig om te doen! 

Permanent resultaat

Wanneer je het mechanisme van de allergie begrijpt kun je de allergie permanent helen.. 
programmeerjebrein
€ 39
19,95 (je bespaart 50%!)

Door het regelmatig luisteren van deze zelfhypnose mp3 herprogrammeer je jouw immuunsysteem op onbewust niveau
Laat je meenemen in een diepe hypnose

  • Ontdek het geheim van de controlekamer van je onbewuste brein
  • Zet de vergissing die het immuunsysteem gemaakt heeft weer recht
  • En ervaar hoe ook jij anders gaat reageren op onschuldige polletjes
Direct beginnen
Alleen nu met 50% korting!

Laat hooikoorts niet langer je leven bepalen!

Het is tijd om de controle over je leven terug te nemen

programmerenonbewustebrein

Kwaliteit van leven

Door de allergie aan te pakken, kun je weer volop genieten van buitenactiviteiten, zoals wandelen, sporten of gewoon ontspannen in de natuur, zonder constant last te hebben van allergische reacties.

Goed slapen

Hooikoorts kan een negatieve invloed hebben op je slaapkwaliteit. Door je hooikoorts allergie op te lossen, kun je genieten van een betere nachtrust waardoor je meer energie gedurende de dag ervaart. 

Prestatie & concentratie

Hooikoorts kan je concentratie en productiviteit beïnvloeden, vooral als de symptomen ernstig zijn. Door de allergie op te lossen,  kun je je beter concentreren op je werk of studie, wat leidt tot een verhoogde productiviteit en prestaties.

Geen medicijnen meer

Anti histamine pillen hebben vaak veel bijwerkingen, waaronder vermoeidheid. Door de onderliggende oorzaak van de allergie aan te pakken, kun je mogelijk de noodzaak van medicatie verminderen of zelfs helemaal stoppen met het gebruik ervan.

Langdurig resultaat

Stop met symptoombestrijding en pak de oorsprong van de allergische reactie aan. Voor permanent resultaat en een sterk immuunsysteem. 

Geniet van buiten zijn

Wanneer jeukende ogen, loopneus, niezen en/of benauwdheid tot het verleden behoren,  kun je weer in vrijheid volop genieten van buitenactiviteiten. Het hele jaar rond!

Mijn handen jeuken als het over allergieën gaat...

Simone van Hagen is een gepassioneerd, gecertificeerd hypnotherapeut met een diepe fascinatie voor het zelf genezend vermogen van de mens. Met meer dan 5 jaar ervaring heeft ze zich gespecialiseerd in verschillende vormen van allergieën en heeft ze een unieke methode ontwikkeld om allergische reacties op grassen en pollen, permanent op te lossen, zonder het gebruik van medicatie.

Als een echte mensenmens bouwt Simone sterke en empathische verbindingen met haar cliënten op. Ze begrijpt dat elk individu uniek is en heeft de gave om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin haar cliënten zich vrij voelen om hun diepste emoties en ervaringen te delen.

Haar methode om allergieën op te lossen gaat verder dan de traditionele benaderingen en put uit haar diepgaande kennis van hypnotherapie, neurologische patronen, trauma sporen en het potentieel van het menselijk brein.

Met haar unieke aanpak, vastberadenheid en toewijding in het helpen van anderen heeft Simone van Hagen een reputatie opgebouwd als een vooraanstaand expert op het gebied van allergieën en zelfgenezing.

Ontdek het geheim van een allergievrij leven!


En laat hooikoorts niet langer je leven beheeersen

Je kunt echt genezen van die irritante allergie

Stel je voor dat je zonder zorgen door bloemrijke velden kunt lopen, frisse lucht kunt inademen zonder te niezen en heldere blauwe luchten kunt bewonderen zonder tranende ogen. Verlies jezelf niet langer in een zee van tissues en antihistaminica - het is tijd om de controle over je leven terug te nemen!


Stop Hooikoorts

Zij zijn al hooikoorts vrij!

4 x zoveel energie

Met de hooikoorts gaat het tot nu toe echt fantastisch! Ik kan het bijna niet geloven en kan opeens weer dingen ruiken die ik al zo'n 15 jaar niet meer geroken heb, echt onwerkelijk! Ik ben je nu al ontzettend dankbaar, voel me als herboren en heb 4 x zoveel energie als voorheen.

Joey van den Berg
Herwonnen vrijheid
Dag Simone, inmiddels een week verder en vertoon het gedrag niet meer. Ervaar het eigenlijk als een stukje herwonnen vrijheid! Het gaat nog steeds goed met mij dus wat mij betreft is een vervolg afspraak niet meer nodig. Ik heb zelfs de kat van schoonmama geaaid zonder klachten. 
Niels de Jong
Geen loopneus meer
Simone, het gaat goed. Ik doe de mp3 nog 2 x 3 keer per week. Vanochtend met de hondentraining allemaal pollen en geen loopneus meer. Af en toe nog een wat dichtere neus maar geen neusspray meer nodig.Karin Schalken

programmeerjebrein
€ 39
19,95 (je bespaart 50%!)

Door het regelmatig luisteren van deze zelfhypnose mp3 herprogrammeer je jouw immuunsysteem op onbewust niveau
Laat je meenemen in een diepe hypnose

  • Ontdek het geheim van de controlekamer van je onbewuste brein
  • Zet de vergissing die het immuunsysteem gemaakt heeft weer recht
  • En ervaar hoe ook jij anders gaat reageren op onschuldige polletjes
Direct beginnen
Alleen nu met 50% korting!

Bekend van RTL nieuws
 Esmiralda genas van jarenlange hooikoorts

esmiralda-hooikoorts
Na drie sessies was Esmiralda helemaal genezen van haar hooikoorts. "Ik heb nog nooit zo’n mooi jaar gehad. Ik kan pasgemaaid gras ruiken: iets wat voorheen ondenkbaar was. Ook ruik ik eindelijk weer aan bloemen, zonder te hoeven niezen. En de jeuk in mijn ogen is verdwenen. Heerlijk."
Lees hier het hele artikel op RTL nieuws

Start met luisteren en programmeer je immuunsysteem opnieuw!

programmeerjebrein
Direct beginnen 
Alleen nu met 40% korting!